Cautare

978 de rezultate pentru "com jani srl" (3.83 secunde)
Este vorba despre SC Reropam SRL din Santion, nr. ... Anuntam pe aceasta cale faptul ca Reropam SRL angajeaza pe perioada vacantei, respectiv pe trei luni, elevi de liceu care au implinit 18 ani.
Dupa ce lichidatorul Petrolsub Balc, SC Euroconsult SRL Arad, a declarat ca va anunta, pe 14 iulie, castigatorul licitatiei organizate pe 30 iunie, iata ca pe 15 iulie a dat sfoara-n tara ca va relua, luni, 28 iulie, licitatia pentru vanzarea rafinariei.
 Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia. ... Producatorul de anvelope Continental Automotive Products SRL Timisoara este detinut în totalitate de compania germana Continental Aktiengesellschaft, cu sediul la Hanovra.
 Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia. ... Producatorul de anvelope Continental Automotive Products SRL Timisoara este detinut în totalitate de compania germana Continental Aktiengesellschaft, cu sediul la Hanovra.
Primul caz a fost inregistrat la SC Ciseler Metal Company SRL, firma care nu functioneaza la sediul social declarat, inregistrata pe numele unei oarecare Ionela Georgiana Miniosu.
SRL Constanta, societate care nu si-a achitat obligatiile fiscale catre Administratia Finantelor Publice a Municipiului Constanta.
Cele mai mari datorii le are SC Draman SRL, a controversatului Ion Draica- 27. ... 498,07 dolari, iar cele mai mici anonima SC Tatu o SRL- 89,35 dolari.
SC Black Sea Hotels SRL Constanta, controlata de omul de afaceri George Guci, se zbate de aproape un an de zile intr-un proces de faliment.
Reprezentantii Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj au primit o notificare de la societatea SC Turbocim SRL -firma lui Irinel Columbeanu - potrivit careia opt din cei 48 de angajati au fost disponibilizati incepand cu aceasta luna.
RomTrans SRL (84 de angajati) Murfatlar SRL (91 de angajati) Comprest Util SRL (266 de angajati) Somako Construct (150 de angajati).
Bursa Romana de Marfuri (BRM) (foto) a intrat in procedura de insolventa incepand din 3 iunie, potrivit unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, ca urmare a solicitarii de deschidere a insolventei de catre Compania de Tranzactii si Brokeraj Moldova SRL.
"Vom imparti suprafata in cinci module, constructia fiecarui modul urmand sa dureze in jur de trei ani", a declarat Silviu Savin, unul din cei doi administratori ai companiei Flavus Investitii SRL, proprietara terenului pe care se intindea, pana in urma cu doi ani, uzina de tractoare.
Referitor la societatea care detine microrafinaria, se stie ca ea este controlata de George Guliu, care, potrivit datelor din Registrul Comertului, apare ca administrator al firmei Excella Real Grup SRL, dar si ca asociat al firmei Industrial Prest SRL.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) nu a incasat in acest an nici un leu de la SC BEST Recuperare Creante SRL, firma pe care a angajat-o sa ii recupereze creante in valoare de 128 de milioane de lei.
SC Profi Rom Food SRL - magazinul amplasat pe strada Mircea cel Batran din Constanta, respectiv SC Mega Image SRL, cu magazinul de pe strada Stefan cel Mare, ofereau la comercializare carne de porc si preparate din carne cu data limita de consum depasita.
In ceea ce priveste acuzatiile lui Rosca Stanescu potrivit carora ar fi contribuit la descarcarea si transportul unor containere cu munitie si substante explozive, Mircea Basescu spune ca nici el, nici societatea la care este director - SC Plusfood Constanta SRL - nu au niciun utilaj cu care sa se poata manipula astfel de containere.
De asemenea, omul de afaceri mai are firmele Domeniul Coroanei Segarcea SRL - unul dintre marii producatori de vinuri din zona, detinatoarea cramelor regale de la Segarcea, Moara Bocsa SRL - cu activitati in morarit, iar fiul sau Andrei detine Oltyre SA, o alta societate cu activitati in agricultura.
Contractul, finantat de la bugetul local, in valoare de 60,4 milioane de lei fara TVA, a fost atribuit, la data de 8 august, unui consortiu format din firmele Apolodor Demolari SRL, Eurovia Construct International, Tehcon & Edilitare si Infrastructura SRL si SC Consitrans SRL.
Contractul a fost atribuit Asocierii SC Apolodor Demolari SRL-SC Eurovia Construct International - SC Tehcon Edilitare si Infrastructura SRL - SC Consitrans SRL.
SC Ecoterra SRL, SC Proiect Bucuresti, SC Metroul SA, SC Western Outdoor SRL si SC Alpha Studio SRL. Primaria plateeste pentru PUZ si studii de fezabilitate 15.797.600 lei (aproximativ 3,8 milioane de euro).
google-analytics.com